Momenti kur një vogëlushe surprizon Yllin gjatë performancës së tij (VIDEO)


I ftuar për të performuar mbrëmjen e djeshme ka qenë artisti shumë i kërkuar Yll Limani.

Gjatë performancës së tij në koncert, Ylli është surprizuar nga një vajzë e vogël, e cila dinte këngën e Yllit dhe e këndoi në skenë bashkë me të.

Ky ishte një moment emocionues që surprizoi Yllin dhe të pranishmit në festën e organizuar në Berat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *