Fjolla rigjen dashurinë, ky është personi që i ka marrë zemrën


Nga personalja e Fjolla Morinës ka të reja!

Ajo duket se e ka gjetur dashurinë pas një periudhe të konsiderueshme si beqare.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë Fjolla.

Ajo ka ndarë disa foto, ku shihet një buqetë gjigante me lule dhe një dhuratë.

Në letër shkruhet: “Të dua ty sot, nesër, javën tjetër, muajin tjetër, vitin tjetër dhe për të gjithë jetën time”.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *