Njerëzit kujtojnë se jemi të pasur por…! Aurela Gace Nxjerr Pamjet Duke ….


Aurela Gaçe ka ndarë së fundmi një video në profilin e saj në Instagram ku shihet duke hekurosur rroba. Këngëtarja e mirënjohur shprehet për ndjekësit se kur është në shtëpi nuk e konsideron veten VIP por mama e dy vajzave, të cilat kanë nevojë për përkujdesin dhe praninë e saj.

Mbemë,më qortoi një mik artist, më tha,- Ti poston vetëm punën ttnde, skenën, koncerte, këngë,projekte, edhe stërvitjen.

Pse nuk i poston -tha- udhëtimet, darkat, qejfin që bën?

U mendova, edhe thashë,po që ka të drejtë. Unë duhet te tregoj që përtej skenës,jam njeri, jam mam, jam grua, etj eth si këto.

Mbas lodhjes së mbrëmshme në skenë( uh prapë skena) , rashë në gjumë në mëngjes….fjeta, tani po hekuros.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *