Quhet si videoja e mrekullisë/ Pas stuhisë së madhe imazhi i Zotit shfaqet në qiell, burri: Ai eci mes reve, do na mbrojë të gjithëve


Një video e cila po qarkullon së fundi në rrjetet sociale, duhet ta shohin të gjithë filozofët, udhëheqësit shpirtërorë e sidomos ateistës, sepse ajo që është parë, ka dhënë plot dëshmi të reja për shqyrtim.

Në qiell, tek retë është shfaqur një gjë e pazakontë e që disa po thonë se është ‘’Perëndia’’ . Duket të tregojë një figurë misterioze që ecën në një qiell gjatë një stuhie.

Videoja ka habitur të pranishmit dhe është xhiruar nga një vajzë dhe e cila dëgjohet duke thënë “Shikoni atë vrimë të drejtë në qiell … kjo është ajo që mori pushtetin,”

“Ai na ka mbuluar të paktën, ne jemi mirë.”, shprehen njerzit e tjerë.

Megjithëse nuk u vu re në atë kohë, njerëzit që shikonin videon treguan se ekziston një figurë e fshehtë, humanoide që shfaqet në qiell. Duket si një mashkull i gjatë me krahë dhe këmbë, duke ecur drejt. Një person tha: “Zoti po vjen … Dikush po ecën në retë”.

Por të tjerët nuk ishin aq të sigurt, me një përdorues Tëitter përgjigjur: “Njeriu, unë pashë këtë video më shumë se shtatë herë, unë nuk shoh asgjë … ndoshta është telefoni im nuk e di ..”Për tu bindur se cfarë ishte ajo që u shfaq në qiell në ju ftojmë të ndicni vetë videon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *