Habit Shkëndije Mujaj: Me shami, por dua të ekspozohem se s’ më është shuar ende nepsi (FOTO)


Këngëtarja Shkëndije Mujaj ka dhënë detaje lidhur me jetën e saj personale dhe zgjedhjen e saj për t’u mbuluar me ‘hijab’. Në një lidhje online me emisionin “Ftesë në 5”, ajo iu përgjigj komenteve paragjykuese që vënë në dukje ekspozimin e formave duke thënë thjesht: Më pëlqen të ekspozohem se s’më janë shuar ende nepsi dhe dëshirat.

Ajo tregoi se falë besimit ne Zot ka gjetur një paqe që re ka kërkuar prej vitesh dhe s’do që askush t’ia prishë. Madje as edhe partneri i jetës. Por ende nuk se e ka pasion modelingun.

E pyetur nga moderatorja, ajo tha se dëshiron që partneri ta respektojë dhe t’i falë paqe shpirtërore dhe se dëshiron një fëmijë “hallall” dhe një tjetër që të lutet për të.

Këngëtarja Shkëndije Mujaj ka dhënë detaje lidhur me jetën e saj personale dhe zgjedhjen e saj për t’u mbuluar me ‘hijab’. Në një lidhje online me emisionin “Ftesë në 5”, ajo iu përgjigj komenteve paragjykuese që vënë në dukje ekspozimin e formave duke thënë thjesht: Më pëlqen të ekspozohem se s’më janë shuar ende nepsi dhe dëshirat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *