Aksidentohet këngëtarii i madh Shqiptar. Dalin Pamjet (FOTO)


Reperi i famshëm shqiptar, Azet është përfshirë në një ak ident. Ngjarja ka ndodhur pranë konvikteve në Prishtinë.

Makina e tij Mercedes është g ditur nga një makinë Golf dhe foto është siguruar nga “Prive”.

Ndërkohë, raportohet se fatmirësisht aks denti ka qenë i lehtë dhe nuk ka pasur të l nduar.

Këngëtari shikohet në foto që duket i qete dhe pa asnje lloj demtimi,më p oshtë eshte dhe foto nga vendi i ngjarjes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *