Salsano Rapi Habit Me Deklaraten Për Guran E Tij, Ajo Më Kapi…


Aktori Salsano Rapi ishte i ftuar sot në “Breaking” në Top News për të folur për eksperiencën e tij në Dancing with the Stars.

Por ai ndau detaje edhe nga jeta e tij personale. Për herë të parë, ai tregoi për puthjen e parë me bashkëshorten Erjona Kakeli.

Aktori tha se ka qenë ajo që e ka puthur e para.

‘Më përp asi pas murit, ma rr mbeu e para’, tha Salsano.

Na është prezantuar se është nga qyteti i Elbasanit, por duket se ka disa gjëra që nuk i dimë për moderatorin e njohur Salsano Rrapi.

Si fillim, mbiemri i tij nuk është Rrapi, por Rapi dhe moderatori nuk është nga qyteti i Elbasanit.

Origjina e tij e largët është nga Librazhdi dhe këtë e ka treguar më së miri me anë të një postimi në profilin e tij në Instagram, shkruan meganews.al.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *