Dikur ishin shoqe të ngushta tani s’i Flasin Me Go Jë Njëra-Tjetrës/ Ja Cfarë Ka Ndodhur Mes Ciljetës Dhe Ingrid Gjonit


Ingrit Gjoni dhe Çiljeta Xhilaga kanë treguar gjithmonë se kanë një raport të veçantë mes tyre.

Dy mikeshat janë përfolur se raporti i tyre është kri suar për faktin se ata nuk janë parë më bashkë si dikur.

Së fundmi, Ingriti ka qenë e ftuar në “Fermë” ku ka he dhur poshtë këto thathetheme.

Ajo u shpreh se përkun dër thashethemeve , miqësia e tyre mbetet e papr ekur prej 20 vitesh. “Ne

kemi marrë dhënie shumë të mira. Rezultoi shoqe shumë e mirë 20 vjet, prandaj e mbaj akoma me fan tizëm shoqërinë.

Çiljeta është si shpirt dhe bëhemi bashkë për të nxj err kalamajtë”, u shpreh Ingriti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *