DALIN PAMJET / PËRPLASJE MES BORA ZEMANIT DHE MEGI POJANIT NË “DANCING WITH THE STARS”


Një video në ‘TikTok’ po qarkullon teksa shihet Megi Pojani dhe Bora Zemani, duke u shtyer me fjalë. Ishte një moment kur Megi iu kthye Borës, teksa kjo e fundit po iu rikujtonte anëtarëve komentet negative që i kishin dhënë javën e shkuar Megi

“Bora a do që të më shajnë? Pse këmbëngul?”, ishte shprehur Megi. Një tjetër detaj që ngre dyshimet lidhur me marrëdhënien mes Borës dhe Megit, është se ky fragment nuk rezulton në ‘Youtube, por, puntata e shkuar e “DWST” në “YouTube”, nuk ka asnjë pjesë nga komentet e jurisë për konkurrentët./lajmi

Një video në ‘TikTok’ po qarkullon teksa shihet Megi Pojani dhe Bora Zemani, duke u shtyer me fjalë. Ishte një moment kur Megi iu kthye Borës, teksa kjo e fundit po iu rikujtonte anëtarëve komentet negative që i kishin dhënë javën e shkuar Megi

“Bora a do që të më shajnë? Pse këmbëngul?”, ishte shprehur Megi. Një tjetër detaj që ngre dyshimet lidhur me marrëdhënien mes Borës dhe Megit, është se ky fragment nuk rezulton në ‘Youtube, por, puntata e shkuar e “DWST” në “YouTube”, nuk ka asnjë pjesë nga komentet e jurisë për konkurrentët./lajmi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *