Familjarët e Putinit të shqetësuar, presidenti rus ka mungesë oreksi dhe të përziera


Të afërmit e Vladimir Putin janë thellësisht të shqetësuar për shëndetin e tij. Dhe kjo për shkak se presidenti rus thuhet se nuk ka oreks, po kollitet vazhdimisht si dhe ndjen të përziera. Në të njëjtën kohë, thashethemet po rriten se Putini iu nënshtrua testeve mjekësore gjatë fundjavës. Në rrethin e tij të ngushtë familjar ka shqetësim pasi ndjehet mungesa e peshës dhe kolla e vazhdueshme.

Këto dy shenja do të shihen nga elita ruse si një shenjë e përkeqësimit të shpejtë të shëndetit të liderit rus, raporton gjenerali SVR në Telegram. Ky kanal i veçantë ka pretenduar për disa kohë se Putin po lufton me kancerin, pavarësisht faktit se Kremlini pohon se presidenti rus është në gjendje të mirë shëndetësore.

Sipas General SVR, e cila pretendon se merr informacion përmes burimeve të saj në Kremlin, Putin shfaqet mjaft i fryrë dhe me fytyrë të fryrë, ndërsa në 1 vit e gjysmë ka humbur 18 kilogramë. Gjatë takimit të tyre me Zëvendëskryeministrin rus Dmitry Chernyshenko, Putin u kollit lehtë ndërsa fliste shumë butë.

Megjithëse kanali specifik nuk deklaroi se kishte prova të shëndetit të keq të Putinit, ai pretendoi se si vetë Putini dhe të afërmit e tij si dhe mjekët janë të shqetësuar për kollën e tij, të përzierat e vazhdueshme dhe mungesën e oreksit për shkak të ilaçeve që ai ka marrë. po merr për shkak të dietës speciale që mban për shkak të një tumori.

Në muajt e fundit, Putin ka humbur tetë kilogramë dhe rrethi i tij është i shqetësuar se mungesa e peshës dhe vjellja do të shihen nga elita ruse si një shenjë e një përkeqësimi të shpejtë të shëndetit të tij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *