Këngëtari me famë botërore bën rezil këngëtaren shqiptare/ Më ka marrë këngën; dua 100 mijë dollarë për çdo rresht


Tayna dhe Lumi B publikuan pak kohë më parë këngën e titulluar “Valle”. Kënga është pritur shumë mirë nga publiku, por duket se një fragment është i kopjuar nga artisti jamaican, Jason McDermott.

Vetë artisti ka publikuar në rrjete sociale një video ku akuzon Taynën për kopjim. Reperi i njohur zbulon se Tayna i ka kopjuar këngën: Dua 100 mijë. “100 mijë dollarë për një rresht ose kënga do të zhduket për 48 orë”, ka shkruar ai.

Tayna dhe Lumi B publikuan pak kohë më parë këngën e titulluar “Valle”. Kënga është pritur shumë mirë nga publiku, por duket se një fragment është i kopjuar nga artisti jamaican, Jason McDermott.

Vetë artisti ka publikuar në rrjete sociale një video ku akuzon Taynën për kopjim. Reperi i njohur zbulon se Tayna i ka kopjuar këngën: Dua 100 mijë. “100 mijë dollarë për një rresht ose kënga do të zhduket për 48 orë”, ka shkruar ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *