Mashtrimi me Call Center, kush janë 3 shqiptarët që zhvatën miliona euro nga italianët


Dalin emrat e tre shqiptarëve që u arrestuan në kuadër të operacionit të përbashkët Shqipëri-Itali.

Elisa Caci, Valbona Abedinaj dhe Gilberdo Pushani janë tre të arrestuarit që kanë mashtruar mijëra qytetarë italianë, duke u zhvatur miliona euro.

Kujtojmë se janë shpallur në kërkim edhe 5 persona të tjerë.

Në një konferencë të përbashkët me SPAK, Prokurori Italian Raffaele Tito deklaroi se nga hetimet e para janë 200 viktima në Itali, por numri mund të jetë edhe më i madh.

Ai deklaroi se nuk kanë mundur të rikuperojnë lekë pasi është e vështirë nëpërmjet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *