Gjesti për pak thyen dorën teksa na prezanton me këngën e re


Në fillim të këtij tetori, Gjesti ka publikuar një tjetër projekt muzikor.

Ndryshe nga sa jemi mësuar zakonisht, ai këtë herë vjen dukshëm më emocional në një këngë që trajton tematikë sociale.

Ai tani ka paralajmëruar një projekt të ri dhe kësaj here vjen Gjesti tipik shumë energjik dhe lozonjar.

Artisti ka publikuar një pjesë të këngës së re dhe në një video që ka ndarë ai për pak thyen dorën teksa vallëzon në studio.

Shihni më poshtë postimin e tij të plotë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *