Video e rrallë e Tolgës dhe Almedës duke vallëzuar Napolonin


Almeda Abazi dhe Tolga Sayisman janë një nga ciftet më të dashura dhe më të ndjekura. Çifti që jetojnë në Turqi tashmë janë prindër të lumtur të dy fëmijëve.

Si rëndom, Almeda zhvilloi një sesion pyetjesh dhe përgjigjesh duke ndarë detaje nga jeta e saj me ndjekësit kureshtarë.

“A keni kërcyer kërcime tradicionale shqiptare?”- pyeti dikush Almedën.

Ajo iu përgjigj personi që bëri pyetjen duke e ndarë një video teksa vallëzon Napolonin me Tolgën.

Shihni më poshtë videon që ajo ka ndarë në llogarinë e saj në Instagram me të gjithë ndjekësit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *