Valdrina thyen heshtjen, me detaje rrëfen si erdhi te kriza me Valdetin


Valdrina ka thyer heshtjen.

Në krizën më të komentuar të javës, ajo ka dhënë versionin se nisi gjithçka.

Në një lidhje LIVE, ajo ka ndarë detajet duke u shprehur:

“Ja ka nisë në publik. Së pari, për të gjithë që nuk më njohin, jam një njeri që unë i ndaj si të mirat si të këqijat. Qysh ju kam pytë, a ju duket normal burri juaj me dalë me dy çika. Vali ka dalë me një shok të pavendosur në jetë. Më ka thënë po dal të shoh mobilje, une kam qenë LIVE, ai mi ka treguar disa mobilje. Ai ma ka dërguar një incizim ku më ka thënë se jam duke dalë për të ngrënë bukë me të dashurën e shokut të tij. Unë pyeta kur u bë ai me të dashur, dhe në mesazh më thotë se është edhe një tjetër vajzë. Unë isha live duke folur me juve dhe thashë që nuk mund ta besoj. Ai e bëri shumë lehtë që po del në restorant me shokun dhe dy vajza. Mendova që është duke bërë hajgare. Edhe pastaj kur më ka pyetur që të paguajë me kartelë. Unë thashë që po paguan ai për dy femra që nuk i ka parë. Kur e kam bërë postimin që s’jam duke mundur ta besoj, kam qajtur disa netë. Unë thashë që i kemi arritur bashkë dhe ai po paguan për dy zonja që nuk i ka parë kurrë më herët në jetë. Unë vloj shpejt”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *