Doktoron në Zvicër Arlinda Amiti nga Kërçova, njeh 7 gjuhë të huaja


Doktoron Arlinda Amiti nga Kërçova në Zvicër!

Një femër e suksesëshme në Zvicër e cila zotëron shtatë gjuhë, prej tyre pesë në nivel akademik.

Ajo shquhet për aftësitë e saja në oratori dhe ortografi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *