“Ѕ’kam familje, ѕ’e kam kërkon”/ Mërgimtari ѕhfaqet duke qarë ѕi fëmijë, nuk mund t’i ndalë lotët


Personazhi i famshëm i “Tik Tok”-ut, Rasim Avdyli, është shfaqur i tejet i mërzitur duke qarë si fëmijë në videon e tij të fundit.

Përkundër se ai tregon se i ka të gjitha të mirat, malli për vendin e tij si dhe mungesa e familjarëve dhe të afërmeve e ka bërë atë që të ndajë me ndjekësit e tij se sa i vetmuar ndihet ai.

“S’kom familje, se kom kërkonin”, dëgjohet ai duke thënë në videon e tij që ka prekur të gjithë ndjekësit e tij në rrjetet sociale.

Ditë më parë, ai ishte shfaqur me një video ku dukej i mllefosur e i zhgënjyer me ndjekësit e tij. Siç shihet, atë e kanë prekur komentet e ndryshme negative që i bëhen videove të tij, dhe kjo e ka shtyrë të dalë me një paralajmërim se nëse nuk ndalen, ai do ta lë Tik-Tokun.

Ky reagim i tij erdhi pasi shumë konfrontimeve me disa nga ndjekësit e tij, në të cilat edhe shihet në një numër të konsiderueshëm të video reagimeve në profilin e tij në tiktik.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *