Çfarë ka ndodhur me Shacin? Rasim Avdyli shfaqet me Kuran në dorë


Lidhja e tij me të dashurën gjermane u bë fenomen në rrjetet sociale. Vëmendje të madhe mori edhe martesa e tij.

E Rasim Avdyli po vazhdon të komentohet edhe sot, por që kësaj radhe për një ndarje, pasi që në paraqitjet e tij të fundit, kishte befasuar të gjithë me fjalët e tij për të dashurën gjermane, shkruan pemajetes.com.

Ai madje e solli të dashurën gjermane në Kosovë, e cila edhe u konverua në fenë islame, ku më pas edhe u martuan, dasëm kjo që kishte vëmendje të veçantë edhe nga mediat rozë në vend.

Ai, përmes një video të publikuar në Youtube, para kameras tregon një sexhade dhe një Kuran. Se pse ka bërë një gjest të tillë, do të befasoheni kur ta shikoni videon e më poshtme.

Shiko videon:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *