Ѕhσkueѕе! Një gruѕht me të djathën, më раѕ të dуtin dhe gruaja bίe рa ndjẹnja në tokë!


Ky është momenti trоonditës kur një njeri i dhu nshëm lë një grua të pavetëdijshme në trotuar pasi e godet dy herë me grushta në fytyrë

Ngjarja ndodhi jashtë një klubi nate në Essex, jug lindje të Anglisë në orët e para të mëngjesit të së dielës.

Në videon 9 sekonda duket që gruaja i afrohet shumë afër burrit i cili mban duart përpara.

Pasi shkëmbejnë disa fjalë burri e godet me grusht në fytyrë.

Në moment gruaja afrohet për tu kundërpërgjigjur por asaj i vjen dhe një grusht tjetër me të djathtën po në fytyrë që e rrëzon përdhe në tokë dhe e lë pandjenja. Në video dëgjohen reagimet shokuese të personave që ndodheshin aty.

Policia ka nisur hetimet dhe ka ngritur akuzë për dhu në ndaj personit që goditi.

Videoja e postuar në facebook ka ngjallur shumë debate, ndërsa vajza është në spital.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *