E rëndë: Vdes 21 vjeçarja kosovare (Foto)


Ka vdekur në moshen 21 vjecare Lirije Luma nga fshati Glloboçicë e Kaçanikut. Lajmin e kanë bërë të ditur familjaret e 21 vjecarës në Facebook. “Të nderuar familjar, miq e dashamirë, me dhimbje të thellë ju njoftojmë se sot ka ndërruar jetë motra jonë Lirije Luma”, kanë njoftuar familjarët.

Postimi i plotë:

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”
Të nderuar familjar, miq e dashamirë, me dhimbje të thellë ju njoftojmë se sot ka ndërruar jetë motra jonë Lirije Luma.

I lutemi Allahut meshireplote qe te na bashkoje ne xhenetet e tij me te larta, atje ku më nuk ka sëmundje, nuk ka lot, dhimbje as vdekje.
Varrimi është bërë sot (e enjte) pas namazit te drekës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *