Videoja e këѕaj gruaje në рikën e karburantit është bërë hit në internet, ѕаро ta shikoni do ta kuptoni pse


Një video e publikuar që është bërë hit në rrjetet sociale, tregon një moment tejet të sikletshëm të një zonje, tek sa po mundohej të mbushte me karburant veturën e saj.

Ajo u mundua disa herë që ta mbush veturën me karburant. Duhet të pranojmë se ajo nuk pushoi së provuari edhe pse e bënte të njëjtin gabim.

Ajo disa herë e afrojë veturën afër pompës, por në po aq raste nuk arrinte ta mbushte veturën me karburante pasi që mbushësi ishte i shkurtër.

Videoja është parë deri më tani nga 17 milionë njerëz dhe nuk kemi dyshim se do të mbetet hit edhe për disa kohë.

Shiko videon:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *