Nuk do ta harroj kurrë: U martua me një tjetër, ish të dashurës i dërgoi një mesazh që e bēri të qajë!


“Atë natë kur u gjunjëzova dhe i kërkova gruas, të bia mbi të dhe ajo qau”. Së fundmi në Facebook është shfaqur një mesazh që do t’i thyejë zemrën një të riu që ka bërë shumë njerëz të qajnë. Ai me mesazhin që i ka dërguar dashurisë së tij të parë me të cilën nuk ka qëndruar ende bashkë.

Fati deshi të martohej me një tjetër, por nuk e harroi kurrë atë që përjetoi me ish-të dashurën. Dhe tani, kur tashmë është i martuar, ai i dërgoi një mesazh dashurisë së tij nga e kaluara që nuk la askënd indiferent.

Lexoni mesazhin:
“Kam dëgjuar që po qan. Atë natë kur u gjunjëzova dhe i kërkova grua, ti ra dhe qave. Ti bërtit emrin tim dhe më shau. Ditën që më takove mua dhe ditën kur u takuan buzët tona. Ditën që u largova, ditën që nuk doja të qëndroja.

Kam dëgjuar se po qan. Atë natë kur i vura unazën në dorë, ti theu tënden nga muri. Kam dëgjuar se po qan.

Atë natë kur e putha, ti kafshoi buzën. Atë natë kur e kapa nga beli dhe atë natë kur përqafova gruan time të ardhshme, ti shkove dhe përqafove nënën time.

Atë natë kur u shtriva pranë saj, ti përqafove jastëkun dhe gjerdanin që të dhashë për të mbajtur. Atë natë, teksa ishte shtrirë në gjoksin tim, ajo këndoi këngën, dhe ti nuk e di se unë i këndoj vetes “do të jesh larg, do të jesh larg…”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *