Humbi shikimin, burri e ndan dhe bashkëshortja: Më mori dhe fëmijët, më tha


Historia e tretë në “Dua të të bëj të lumtur” ishte ajo e Alketit. Për shkak të problemeve

ekonomike, ai kishte emigruar në Itali. Fat qësisht atje kishte pësuar një ak ident automobilistik, i cili i kishte marrë shikimin.

Kohë më vonë, bashkëshortja e kishte braktisur duke i marrë me vete dhe dy fëmijët.

“Hajt se unë u bëra kështu, të paktën mos të shkatërroja familjen. I thashë mos, jo nuk mundem

tha. Ik i thashë. Me zor nuk e mban dot një njeri në shtëpi. U ndjeva shumë keq se ikën dhe fëmijët”, rrëfeu ai.

Vite më pas, Alketi ishte njohur me Linditën. Ai e kishte ftuar në studio për ta falenderuar për

dashurinë, kujdesin dhe sakr ficat që ka bërë për të. Bashkë me Alketin ishte dhe Ermal Fejzullahu, si këngëtari i tyre i preferuar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *