Një ninullë shpirti prej Beatrix për të gjithë zemërthyerit


Ashtu sic u paralajmërua, Beatrix ka lansuar këngën e re.

Ajo erdhi me një këngë shumë të ndjerë dashurie me titull “Më ndikon”.

Kënga e re është shoqëruar edhe me videoklip dhe më poshtë mund ta ndiqni më poshtë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *