Morena Taraku dhe Xhensila Myrtezaj bëjnë ‘xing’ me postimet e fundit


Në botën e internetit dhe rrjeteve sociale ka një gjë që na bashkon – trendet e ndryshme.

Per një kohë në TikTok një nga rrjetet sociale, u bë trend shampanja me ombrellë.

Tingëllon e çuditshme mirëpo Morena dhe Xhensila na tregojnë se për çfarë bëhet fjalë.

E fundit që realizoi një trend të tillë ishte Xhensila e cila publikoi videon në Instagram.

“Jeta është e bukur”, shkruan Xhensila në videon e saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *