Mikelës se “Përputhen” i publiikohen Fotot E Vjetraa, Duke E Bërë Me Bes Kallakun .


Si kanë qenë dhe si duken sot në pamje, konkurrentët e programit vazhdimisht po befasojnë.Dhe së fundmi, është Mikela ajo e cila ka befasuar me dukjen e saj.

Një faqen në Instagram, ka publikuar një imazh teksa ka zbuluar se si është dukur vite më parë. Imazhi, realisht e tregon një ndryshim tejet të madh ndërsa lehtë dallohet se ajo nuk iu ka shpëtuar edhe ndërhyrjeve.

Ndryshe, Mikela ishte debat në episodin e radhës bashkë me Brunon. Mikelës se “Përputhen” i publiikohen Fotot E Vjetraa, Duke E Bërë Me Bes Kallakun .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *