Videot që i dyshuari për dhunimin e 11-vjeçares publikonte në TikTok


Katër persona janë arrestuar e një është ende në kërkim si të dyshuar për dhunimin e 11-vjeçares në Prishtinë, rast ky që tronditi vendin.

Deri tash, është zbuluar identiteti i vetëm një prej të arrestuarve, meqë tre të arrestuarit e tjerë janë të moshës së mitur. Bëhet fjalë për 26-vjeçarin, Ekrem Rexhepi.

 

 

Ky del se ka qenë aktiv kogja në rrjete sociale, sidomos në TikTok. Aty ka publikuar shumë shpesh video, në disa prej të cilave shfaqet edhe me veturën “pickup”, me të cilën dyshohet se e ka marrë të miturën dhe e ka dërguar në një lokacion tjetër nga Dragodani, ku edhe e ka dhunuar.

Në një tjetër video, ai shfaqet në veturë me qindra euro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *