Lëvizje të thjeshta për të bërë çdo ditë për një stomak më të sheshtë


Keni përfunduar stërvitjen tuaj në mëngjes dhe tani është fundi i ditës pa kohë për një stërvitje të plotë? Ne ju ndjejmë. Nëse ende dëshironi të bëni një rutinë të shpejtë për të lëvizur trupin dhe për të tonifikuar belin tuaj, atëherë kjo është për ju!
Përpara, ne po ndajmë dy rrotullime që mund t’i bëni çdo ditë për të ndihmuar në forcimin dhe rrafshimin e barkut edhe nëse keni vetëm një sasi minimale kohe (dhe energjie). Mësoni lëvizjet 30 dhe 60 sekondash për t’i shtuar planit tuaj dembel, por efektiv të stërvitjes.

Lëvizje 30 sekondash

Rutina:

Dërrasë me rënie të kofshëve Dërrasë
alternative nga gjuri me bërryl me dërrasë anash ngritëse të
këmbës me dërrasë me rrotullim të trupit të sipërm nga
dora në parakrah.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *