Valdrina dhe Valdeti pajtohen, pyetja që i ‘shokoi’ në intervistë


Valdeti dhe Valdrina ishin çifti më i komentuar i rrjeteve sociale këto ditë.

Kriza e tyre në raport personal, u ndoq hap pas hapi nga të gjitha mediat dhe një pjesë e madhe e publikut.

Por ata u pajtuan! Në të parën intervistë pasi e tejkaluan krizën, ata rrëfyen gjithçka, nga momenti si ndodhi krisja deri tek pajtimi.

E një pyetje, e shokoi Valdrinën.

Ajo ngeli pa fjalë kur u pyet mbi një shtatzëni të mundshme, për të cilën ka dëgjuar Prive nga burime rreth e përqark.

Ndiqeni të plotë në vijim intervistën ekskluzive për Prive.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *