A iu bë me hile? Arta Nitaj flet pasi u largua nga ‘Dance Albania’


Pesë javë.

Kaq ishte rrugëtimi i Arta Nitajt në “Dance Albania”.

Përkundër pritshmërive të shumicës, ajo doli e eliminuara e dytë.

Mbi aventurën dhe jo vetëm, Arta foli në intervistë për emisionin Prive.

A iu bë me hile? Nga çka u zhgënjye?

Detajet i ndiqni në vijim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *