Filmi i parë për ilirët! “Illyricvm”, filmi që duhet ta shihni patjetër


“Illyricvm”, filmi që paraqet jetën e ilirëve, nga e premtja që lamë pas është me disa termine në kinemanë Cineplexx.

“Illyricvm” me skenar dhe regji të Simon Bogojević Narath, filmi artistik i metrazhit të gjatë vjen si bashkëprodhim i Kroacisë, Sllovenisë, Italisë, Kosovës dhe Bosnjës, dhe është duke u shfaqur edhe në Prishtinë.

Ky film është i veçantë për faktin se është projekti i parë ku i shohim ilirët të ecin, të flasin, të ekzistojnë. Një prej aktorëve, Dukagjin Podrimaj na tregon më shumë për produksionin. Ndiqni materialin e mëposhtëm për “Illyricvm”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *