Italia në lot! Durrsaku humb 3 fëmijët dhe nipin ne aksi.dent: Nuk i shohe dot trupat, ata kane


Me duart që i dr dhen dhe sytë e skuqur nga të qarat, Ardian Hyseni nxjerr celularin dhe tregon fotot dhe fëmijët e fëmijëve të tij. “Shiko këtu, unë i çova në park dje në mëngjes dhe tani ata janë zhd kur”.- thotë ai.

Sipas mediave italiane, Hyseni i kthen shpinën shtëpisë së shk tërruar nga Fiat Stilo në aks dentin e tm rrshëm mbrëmjen e së dielës në Villa Gaida, në Via Emilia.

Nuk ka guxim të kthehet drejt asaj h mnere që ka p rpirë përgjithmonë me një g ditje të vetme tre fëmijë dhe nipin e tij të dashur, fotoja e të cilit bie në sy edhe si imazhi i profilit në facebook, i rrethuar nga një mijë zemra. Italia në lot! Durrsaku humb 3 fëmijët dhe nipin ne aksi.dent: Nuk i shohe dot trupat, ata kane

Ai rishikon ato momente të m llkuara, pikërisht aty, në tr tuar, një hap nga tr gjedia e që g diti familjen e tij duke i marrë tre fëmijët dhe nipin. Italia në lot! Durrsaku humb 3 fëmijët dhe nipin ne aksi.dent: Nuk i shohe dot trupat, ata kane


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *