Pallati me 1000 dhoma i Erdoganit është 30 herë më i madh se Shtëpia e Bardhë. Të verbohen sytë nga shkëlqimi i arit


Tir ani i luksit me një pallat 30 herë më të madh se Shtëpia e Bardhë është presidenti turk, Rexhep Taip Ergodan.

Pasuria e pallatit presidencial të Erdogan kap vlerën 500 milionë dollarë dhe ndërtimi i tij përfundoi në vitin 2014.

Pallati me vendndodhje është jashtë Ankarasë dhe përbëhet nga 1100 dhoma, ku 250 prej tyre janë për përdorimi vetëm nga Erdogan dhe askush tjetër.

Pallati gjingant është i zbukuruar me një dysheme mermeri të gjelbër dhe hektarë të tërë me qilim të kuq.

Me madhësinë 30 herë më të madhe se Shtëpia e Bardhë, Pallati i Erdogan është më i madhi i ndërtuar në 100 vjet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *