Tragjjike! Ishte duke bërë foto, 15-Vjeçarja B Ie Nga Ndërtesa E Lartë Dhe H Umb Jetën


Një ngjarje e rë ndë është regjistruar në Ortaca Mugla të Turqisë ku një 15-vjeçare ka hum bur jetën pasi r a nga çatia e një ndërtese të lartë në përpjekje për të bërë një selfie.

Melike Gun Kanavuzlar hu mbi tr agj ikisht jetën pasi u përpoq të kapte telefonin që i r a nga dora në momentin që po kapte fotografinë që i ku shtoi jetën.

Pamjet e publikuara nga media britanike “The Sun” janë të rë nda. Aty duket momentin kur adole shentja rrë zohet në tokë. Ajo bie para një shitëse që siç shihet edhe nga foto shfaqet e tro ndi tur.

Ajo u dërgua me urgj encë në spital ku qëndroi në kujdes intensiv për 18 ditë por që fa tkeq ësisht p lag ët e marra në kokë ishin të shumta dhe ajo mbylli s ytë për gjithmonë ditën e sotme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *