Dalin para gjykatës dy të miturit e dyshuar për dhυnimin e 11-vjeçares


Dy të miturit që u arrestuan mbrëmë nën dyshimin për dhυnimin e 11-vjeçares në Prishtinë, kanë dalë para gjykatës.

Seanca sapo ka filluar në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Departamenti për të Mitur, tek gjykatësja Elife Ukaj.

 

 

Pas kësaj seance pritet të vendoset lidhur me caktimin e masës ndaj dy të dyshuarve.

Ndryshe, lidhur me këtë rast janë arrestuar edhe dy të dyshuar të tjerë E.R dhe G.R, të cilëve iu është caktuar masa e parab urgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh.

 

 

Kurse, i dyshuari i pestë po kërkohet nga policia, pasi i njëjti është identifikuar.

Sipas policisë, rasti ka ndodhur më 27 gusht, ku e m itura dyshohet se u dhυnua nga pesë të dyshuarit në Prishtinë për disa orë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *