Fifi përmend episodin e famshëm në BBV Albania në këngën e re


Fifi është rikthyer me një tjetër këngë.

Ajo sërish publikoi një këngë shumë të ndjerë që mban titullin “Vëmendje”.

Kënga ka marrë kritika shumë të mira në Youtube nga fansat dhe ndjekësit e këngëtares. “Vëmendje” shoqërohet edhe me videoklip dhe të plotë mund ta ndiqni të plotë më poshtë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *