“Mirë mirë jam” / Flet e moshuara që u rrah Nga Infermieret Në Pejë


Peja në veçanti e Kosova në përgjithësi u tro nditën pasditën e së mërkurës, kur në rrjetet sociale, qytetarja Kaltrinë Zeneli publikoi një video nga një shtëpi pleqsh në Pejë.

Në këtë video respektive, shihet sulmi i një infermiereje karshi një të moshuareje që vuan nga Alzhemeiri, kurse pak më tutje vërehet qeshja cinike e disa të tjerave që që lluan aty.

Deri më tani dihet se për rastin në fjalë janë arrestuar dy qytetare. “Pejë, 2 nëntor 2022 Policia e Kosovës

– Stacioni Policore nё Pejё, duke u bazuar nё video incizimin i cili ka qarkulluar nё media sociale, ku shihet se njё punёtore nё njё shtёpi tё pleqeve nё Pejё, ёshtё duke ushtruar dhunё ndaj njё moshuare.

Policia menjёherё ёshtё vёnё ne veprim dhe rreth orёs 14:10, ka identifikuar lokacionin, dhe ka arrestuar dy (2) tё dyshuara lidhur me rastin.

Tё dyshuarat janё duke u intervistuar nga hetuesit e Stacionit Policor nё Pejё, dhe nё koordimin tё plotё me prokurorin e shtetit do tё merren veprime te mëtutjeshme.”, kanë thënë nga Policia e Kosovës.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *