“Pick-up”, “Euro” – videot që publikonte në Tik-Tok i dyshuari për dhυnimin e 11 vjeçares


Katër persona janë a rrestuar e një është ende në kërkim si të dyshuar për dhυnimin e 11-vjeçares në Prishtinë, rast ky që tronditi vendin.

Deri tash, është zbuluar identiteti i vetëm një prej të arrestuarve, meqë tre të arr estuarit e tjerë janë të moshës së mitur. Bëhet fjalë për për E. R.

 

 

Ky del se ka qenë aktiv goxha në rrjete sociale, sidomos në TikTok.

Aty ka publikuar shumë shpesh video, në disa prej të cilave shfaqet edhe me veturën “pickup”, me të cilën dyshohet se e ka marrë të miturën dhe e ka dërguar në një lokacion tjetër nga Dragodani, ku edhe e ka dhυnuar.

Në një tjetër video, ai shfaqet në veturë me qindra euro.

 

 

Kujtojmë se edhe dy personat e tjerë të arrestuar dje, si të dyshuar për dhυnimin e 11-vjeçares në Prishtinë, janë të m itur, kanë konfirmuar nga Prokuroria Themelore e Prishtinës për Gazetën Online Reporteri.net.

Të njëjtit janë dërguar në mbajtje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *