Lajmi për dhunën ndaj të moshuarës bënë bujë në mediat botërore


Minire Nura, është e moshuara me sëmundjen e Alzheimerit, e cila u dhunua nga infermieret e shtëpisë së pleqve “Orenda”, ku ajo po qëndronte.

Pamjet u bënë virale gjithandej dhe komentet vazhdojnë të jenë kudo, madje përtej kufinjëve shqiptar.

Edhe mediat prestigjioze ndërkombëtare po merren me këtë rast, duke e konsideruar si shumë të ulët, shkruan “Kosovarja”. Tashmë, pamjet e dhunës dhe tmerrit, janë kudo dhe imazhi ynë si njerëz të traditës, respektit e bujarisë, po bien në një dritë tjetër.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *