“Ka pasur dhe raste te tjera” Gazetari ben deklaraten shokuese, nje ish-punetore ka treguar se aty..


Gjatë ditës së djeshme eshte marre në pyetje i gjithë stafi i azilit në Pejë dhe banorët që jetojnë aty, pas ngjarjes së rëndë të dhu nimit të një prej të moshuarve. Gazetari Kosovë Gjoci raportoi se ky nuk eshte rast i vetem, por se edhe më herët ka pasur pretendime se në këtë shtëpi pleqsh kishte dhunë.

Një pretendim ka ardhur nga ish-punëtore e kësaj qendre dhe nga një familjar i një të moshuari, të cilët kanë denoncuar dhunën ndaj pleqve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *