Ky është i arrestuari i pestë për dhυnimin e 11 vjeçares, shfaqej si gangster në rrjetet sociale


Si rezultat i punës, angazhimeve dhe hetimeve intensive nga Policia e Kosovës, tani edhe personi i pestë i dyshuar i cili ka qenë në kërkim policorë është duke intervistuar nga hetimet rajonale të DRP Prishtinë.

 

 

Shkelqim Kameri është emri i personit të dyshuar si pjesmarrës në dhυnimin e 11 vjeçares në Prishtinë.

 

 

Kameri edhe pse i ri në moshë, në rrjetet sociale shfaqet si gangster.

Me a rmë në duar dhe “i rr ezikshëm për rrethin” i riu nga Prishtina ka kohë që luan të fortin në profilin e tij në Instagram.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *