“Edhe reperi Gjiko është i dyshuar për dh*nimin e një të miture” (Fotot)


Një vajzë 11 vjeçe dyshohet se është dh unuar për 7 orë në Prishtinë dhe të dyshuar janë pesë persona.

Kjo ka ngjallur reagime të shumta në vend. Gazetari Lavdim Hamidi ka rikujtuar se reperi Gjiko është po ashtu i dyshuar për dh unimin e një të mi ture dhe se nuk ka shkuar në b urg.

 

 

Mos harroni se i dyshuar për dh unimin e një të m iture është edhe një reper i njohur në Kosovë. Egziston a ktakuza e Prokurorisë, por asnjë ditë s’ka shku në b urg! #Gjiko”, ka shkruar ai në facebook.

 

 

Gazeta Insajderi kishte raportuar se organet e drejtësisë në Kosovë, posedojnë dëshmi me video se reperi Asdren Gjikolli, i njohur si Gjiko, është i përfshirë në një rast të dh unimit të një vajze të m itur. Rasti dyshohet të ketë ndodhur në banesën e tij në Prishtinë, pasi që fillimisht sipas prokurorisë ai e kishte d roguar v iktimën. Në a ktakuzën që e ka siguruar Gazeta Insajderi, thuhet se të m iturë Gjikolli e kishte mashtruar se do ta bënte këngëtare. Ekzistojnë edhe prova të tjera që dëshmojnë se Gjiko ka kryer edhe tri vepra të tjera penale.

 

 

Gjatë kohës sa qëndronim në ballkon e banesës, nga dritarja e kam vërejtur [v iktimën] duke bërë s eks me Gjikon. Po ashtu e kam vërejtur Gjikon duke e incizuar atë tërësisht të zh veshur duke bërë disa skena që mua nuk më janë dukur normale”, kjo është vetëm njëra nga dëshmitë që figurojnë në a ktakuzën e Prokurorisë Themelore të Prishtinës, ndaj reperit Asdren Gjikolli.

 

 

Këngëtari Asdren Gjikolli-Gjiko, në mars të vitit 2017, është njoftuar nga Prokuroria Themelore e Prishtinës, se ndaj tij është ngritur aktakuzë për veprën e rëndë penale dhunim i të m iturës.

Gazeta Front Online ka publikuar për herë të parë lajmin për aktakuzën ndaj Gjikos.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *