Modelja franсeze, Marine el Нimer рranon Islamin


Modelja franceze, Marine el Himer pranon Islamin

Modelja franceze dhe ylli i reality show-it, Marine El Himer njoftoi se ka zgjedhur Islamin dhe ka deklaruar se “Këto momente tregojnë ditët më të bukura të jetës time”.

Nga llogaria e saj zyrtare në Instagram, El Himer ka ndarë pamje gjatë tavafit në Qabe e mbuluar me shami si dhe video lidhur me shqiptimin e shehadetit në një xhami.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *