‘Do të k…… me njëri-tjetrin’! Bora ngatërron G-në me K-në, gafa e saj po bën xhiron e rrjetit (Video)


Publikut nuk i shpëton asgjë. Qoftë edhe një lapsus i zakonshëm. Teksa po prezantonte mbrëmjen e djeshme “Dancing with the stars”, Bora bëri një gafë. Publikut nuk i shpëtoi momenti kur Bora ngatërroi shkronjën g me k.

“Dhe do të karojnë me njëri-tjetrin”, tha moderatorja për konkurrentët duke ngatërruar fjalën “garojnë”.

Video po bën xhiron e rrjetit:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *