Berisha u fut në rrjetin e të rinjëve/ Ata tallen duke i vënë kapele


Ish-kryeministri Sali Berisha, vetëm disa ditë më parë hapi një llogari zyrtare edhe në rrjetin social “Tik Tok”, i cili është trendi i momentit sidmos për rininë. Pas disa postimeve, ditën e sotme Berisha future live ku ka pasur një bashkëbisedim për ndjekësit e tij, të cilët nuk kanë ngurruar ta respektojnë duke i dërguar dhurata.

Dhuratat që çohen nga ndjekësit shfaqen në ekran, në varësi të llojt që kjo dhuratë është. Kjo që ka ndodhur edhe me Berishën, të cilin ndkejësit e kanë ‘mbytur’ me dhurata. Dhe ndërkohë fotot e tij me kapele, lule e trëndafila, janë bërë virale kudo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *