Jepet ALARMI.. Të shtënä me ärmë zjärri në Veri, brohoritet “U kthyem, Kosova është Serbi” (VIDEO


 

Disa persona të maskuar dhe të a rmatosur janë filmuar të shtunën e pesë nëntorit në Veri të Kosovës. Në sfond të pamjeve të publikuara nga “Istraga”, dëgjohen të sh tëna a rmësh.

Po ashtu, këta persona të panjohur dëgjohen teksa thërrasin më zë të lartë se “jemi kthyer, Kosova është Serbi, Krimea është Rusi”.

“Persona të maskuar të a rmatosur me au tomatikë janë filmuar sonte në veri të Kosovës. Në sfond dëgjohen të shtëna a rmësh, ndërsa burra të panjohur thonë – “Jemi kthyer”. Kosova është Serbi, Krimea është Rusi”. “Për Istarag u konfirmua se janë dëgjuar të shtëna a rmësh në afërsi të vendit ku është xhiruar video”, thuhet në një postim në Twitter të kësaj faqeje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *