Ndërron jetë i riu Kumanovar në burg ishte djali i vetëm


Një i ri shqiptar ka ndërruar jetën në Burgun e Kumanovës, shkruan monitor.mk. Siç bëhet e ditur nga faqe të ndryshme në rrjetin social facebook, bëhet fjalë për të riun Islam Nuhiu nga Kumanova. Nuk dihen shkaqet që çuan deri në humbjen e jetës të Nuhiut.

 

 

Inna lil-lahi we inna ilejhi raxhiun
“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

E Dhimbshme: Vdes i riu nga Kumanova në Burgun e Maqedonis së Veriut djali i vetum i familjes Nuhiu – Islam Nuhiu, 36 vjeçar babë i dy vajzave!

Allahu ja u lehtsoftë dhimbjen Familjes NUHIU!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *