Shqiponjat s’ndalen, e regjistrojnë fitoren e parë në “Legends Stage” ndaj FaZe


Shqiponjat s’ndalen, e regjistrojnë fitoren e parë në “Legends Stage” ndaj FaZe

BNE e eleminojnë ekipën më të mirë në botë, dhe mbajnë gjallë shpresat për trofeun më të madh në botë për CS:GO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *