Bes Kallaku dhe Olsi Bylyku kapitenë të ‘Zemër Luana’, por nuk flasin me njëri-tjetrin


“Zemër Luana” spektakli i argëtimit nën autorësinë dhe moderimin e Luana Vjollcës ka hapur sot siparin. Krah Luanës, kapitenët e dy skuadrave do jenë dy aktorët më të përfolur të humorit, por që nuk flasin me njëri-tjetrin, Bes Kallaku dhe Olsi Bylyku.

Bes Kallaku dhe Olsi Bylyku kapitenë të ‘Zemër Luana’, Dyshja refuzuan të përballeshin në skenë, por edhe pse tensioni shihej mes tyre, programi dhe argëtimi filloi.

Bes Kallaku dhe Olsi Bylyku kapitenë të ‘Zemër Luana’, Tani duhet të presim deri në fund të programit të shohim ç’ka ndodhur mes tyre sepse prej muajsh e kanë bërë merak publikun.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *