Komenti epik që Violetë Kukaj mori nga dhëndrri i saj


Violetë Kukaj dhe vajza e saj Njomza ishin të ftuara në Prive.

Ato shpalosën më shumë detaje sa i përket projektit “Si dy shoqe” të cilin e sollën së fundmi e që pati sukses.

Mes tjerash, folën për dasmë në familje e për komentet që morën sa i përket ngjashmërisë dhe faktit që duken si dy motra.

Intervistën e plotë e keni në vijim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *